Förändring efter bilfirma i Uppsala

Idag tänkte jag tillåta mig att vara lite nostalgisk. För tre år sedan slutade jag på den bilfirma i Uppsala jag arbetade på i 10 års tid. Det kändes lagom då och jag ångrar egentligen inte att jag slutade såhär i efterhand. Var sak har sin tid. Den tiden gick åt till bilfirman i Uppsala och nu gör jag andra saker som jag är nöjd med.

Däremot konstaterar jag att det finns en rad saker som jag sällan eller aldrig gör nu efter att jag slutat på bilfirman i Uppsala. Jag är fullt medveten om att detta inlägg inte är något ni bett om men jag ska ändå tillåta mig att skriva om det. Här kommer alltså några vanligt förekommande företeelser/aktiviteter då jag jobbade på bilfirma i Uppsala som jag numera sällan utför eller är med om.

AW

Ja, det är ju verkligen skit. Men after work har blivit oerhört sällan förekommande efter att jag slutade på bilfirma i Uppsala. Eftersom jag, och många av mina kollegor, bodde i stan vid den tiden körde vi aw nästan varje fredag. Det var himla roligt faktiskt, måste jag säga. Ibland var vi ute någon eller ett par timmar. Andra gånger kunde vi komma hem riktigt sent om vi fick feeling.

Idag, tre år efter bilfirman i Uppsala, så lyser after work med sin frånvaro allt som oftast. Jag hoppas på att kunna få igång det på min nya arbetsplats också.

Ute-lunch

Ja, jag är fullt medveten om att det är ekonomisk missgynnsamt att äta lunch ute. Men det räcker inte som argument för att nedvärdera det värde man får av att gå iväg och käka med kollegorna. Vi åt lunch ute nästan varje dag då jag jobbade på bilfirman i Uppsala. Det var varken bra för plånboken eller för midjemåttet. Men det var i alla fall väldigt gott för själen!

Jag äter sällan lunch ute med kollegor efter att jag slutade på bilfirman i Uppsala. Jag antar att det mest handlar om en kultur på arbetsplatsen. Ni vet, om vissa går ut och käkar blir det kanske fler som hakar på. Sedan vill man inte vara den som sitter kvar själv. Ibland kör jag lunch ute på fredagar, och ibland sker det med kollegor från bilfirman i Uppsala.

Jag hinner tyvärr inte skriva mer idag men lovar att återkomma så snart som möjligt med fler texter. Om ni har frågor om mitt arbete på bilfirma i Uppsala: Glöm inte att ställa era frågor i kommentarsfältet. Som vanligt besvarar jag alla spörsmål som kommer in och lämnar inget åt slumpen.

Väl så. Tack och hej!